Rólunk mondták:

"Nekem volt már személy szerint rengeteg tanárhoz szerencsém, de ilyen felkészült oktatót aki ennyire jól és szórakoztatóan tud tanítani még nem láttam! Nagyon hálás vagyok neki és a nyelviskolának, hogy segített a nyelvvizsga letételében és olyan sok használható dolgot tanított! Nagyon élveztem az órákat, örülök, hogy megismertem a sulit! Remélem még lesz szerencsém hozzá! A nyelviskoláról azt tudom mondani, hogy szerintem a legjobb, legmegbízhatóbb, és legprecízebb Szegeden!" 

(SALLAI GÁBOR, angol felsőfokú nyelvvizsga felkészítő tanfolyam)


"Suli, szervezés: A legjobb kifejezés rá az, hogy korrekt, figyel a tanulók igényeire, rugalmas az órarenddel, fizetéssel kapcsolatban. A szervezés kapcsán kiemelendő a kommunikáció, az órákkal, tananyagokkal, esetleges változásokkal kapcsolatban mindenről időben, pontosan értesítenek. Jó néhány nyelviskolát kipróbáltam, de csak ezzel kapcsolatban tudom biztosan kijelenteni, hogy elégedett vagyok azzal, amit nyújtanak. Az oktatóról azt tudom mondani, hogy alig fél év alatt az ő óráinak köszönhetően jutottam el az B1-esről olyan szintre angolból, hogy egy multinacionális cég felvett egy angol nyelvű pozícióra, ahol nemzetközi csapatban dolgozhatok. Ha azt mondom, hogy megtanított angolul gondolkodni, akkor szerintem mindent el is mondtam róla. Annyira inspiráló órákat tartott, hogy több esetben is előfordult az, hogy a csoportban egymás között angol nyelven vitattunk meg hétköznapi történéseket, híreket, eseményeket, amelyekbe sokszor annyira belemerültünk, hogy észre se vettük néha, hogy vége az órának. Egy hosszú munkanap után, ha egy angol óra feldob, az szerintem elég ritka - pedig nála ez volt."

(KOTERLE GÁBOR, angol közép-és felsőfokú illetve német középfokú tanfolyam)

 

"A tanárnő, véleményem szerint nagyon aranyos, pörgős és segítőkész. Mindig próbálja a legjobb formáját hozni és tényleg saját ügyének érzi, hogy jól szerepeljünk majd a nyelvvizsgán. A reggeli órán nem állítom, hogy mindig toppon vagyunk, de Ő mindent megtesz, hogy összeszedjük magunkat, és jó hangulatban szoktak eltelni az órák."

(TÓTH NIKOLETT, angol Zöld út gazdasági középfokú nyelvvizsga felkészítő tanfolyam)

"Én személy szerint nagyon nem szerettem tanórákon kívűl angol tanárhoz járni, de egy óriási pozitív csalódás ért, hiszen a nyelvvizsga felkészítő tanfolyam olyan pluszt adott a nyelvvizsgámhoz, hogy sokkal magabiztosabban tudtam a nyelvvizsgára elmenni és teljesíteni azt. Nagyon precíz, értékes tapasztalatokat adnak át nagyon nagy szeretettel, amit talán egyik nyelviskola sem tud ilyen módon."

(KASZAB TAMÁS, angol Zöld út gazdasági középfokú nyelvvizsga felkészítő tanfolyam)


"Az órák beosztásánál nagyon rugalmasak, a tanárunk és a csoporttársak is mindenkihez próbáltak igazodni. Az oktatónk felkészült volt, megtanított a vizsgatechnikákra, továbbá képzett, segítőkész és kedves is! :)  Figyelnek arra, hogy kinek mi a gyengéje, és annak gyakorlására nagyobb hangsúlyt fektetnek. Nagyon örülök, hogy a Laksmi nyelviskolát választottam!"

(KRIVÁN FLÓRA, TELC angol felkészítő tanfolyam)

"Kedves, barátságos, segítőkész oktatók. Az anyagot becsületesen leadják, ha kérdés van, lelkesen segítenek. A vizsgára tökéletesen felkészítettek mind szóban, mind írásban, úgyhogy csak ajánlani tudom a nyelviskolát mindenki számára!"

(FÖLDI ERIK, TELC angol tanfolyam)