Gyakran ismételt kérdések

Mi a Laksmi Nyelviskola bankszámlaszáma?
57400217-11069100

Mit jelent az, hogy a nyelviskolában engedélyezett az angol nyelvi képzés?
Ez azt jelenti, hogy a képzés felépítését és módszereit a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal bírálta el, ami az ügyfelek számára a minőség garanciája. Ezen kívül a képzés ÁFA mentes.

Mit jelent, hogy a LAKSMI Nyelviskola Engedélyezett Felnőttképzési Intézmény?
A Felnőttképzési engedély egyfajta minőségbiztosítást jelent, mivel az engedélyezett intézmények beszámolással tartoznak működésükről a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalnak. Így biztosított, hogy az általuk ajánlott képzések megfelelnek a szabályozásoknak, valamint partnereik és ügyfeleik felé minden téren korrekt szolgáltatást és tájékoztatást nyújtanak. A törvényi szabályozás szerint az engedélyezett felnőttképzési intézményekben folyó képzések a szakképzési alap terhére elszámolhatók.

Fizetheti a munkahelyem a tanfolyam díját?
Igen. Ebben az esetben a munkáltatóval vállalkozói szerződést kötünk.

Lehet a tanfolyamdíjat részletekben fizetni?
A részletfizetési lehetőségekről a tanfolyamot vezető tanáránál lehet érdeklődni.

Fizethetem a tanfolyamdíjat banki átutalással?
Igen.

Milyen kedvezmények vannak?
A kedvezményekről az egyes tanfolyamok oldalain találsz bővebb információt.

Milyen nyelvvizsgát érdemes tenni?
Az egynyelvű vizsgákon kisebb a hangsúly a nyelvtanon és természetesen nincsen fordítás. Át kell gondolni, hogy mik az erősségeid, és ennek megfelelően választani nyelvvizsgát. Érdemes megnézni az egyes vizsgák típusfeladatait, mivel itt is lehetnek különbségek. A Magyarországon elérhető vizsgákról részleteket találhatsz például ezen az oldalon: http://www.nyak.hu.


Mikor vehetek részt szintfelmérőn?
A szintfelmérő írásbeli és szóbeli részből. Az írásbeli tesztet követően, sor kerül egy szóbeli szintfelmérésre is. A szintfelmérésen való részvétel ingyenes, és iskolánk felé semmi elkötelezettséggel nem jár.